www.svmontalt.cat


En aquest ENLLAÇ, trobareu totes les publicacions (contes i llibre) que l’Ajuntament ha vingut editant des de l’any 2005 amb motiu de Sant Jordi.

5 cases amb història


El llibre '5 cases amb història. Sant Vicenç de Montalt' és una publicació editada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i coordinada per la biblioteca, que ofereix un tast d'història local a través de la presentació de 5 cases que van ser importants durant el període de la Guerra Civil.

'5 cases amb història' és el resultat d'un treball col·lectiu. Els textos són de Lluís Grau, Maria Rosa Grau, David Pons, Jordi Sellarés, i Xavier Torrentó, i són fruit de les seves investigacions. L'obra compta també amb fotografies de Joan Buch i il·lustracions de Núria Gifra. I el conjunt de la publicació ha estat coordinada per Antònia Caño.

Per tal d'oferir una obra apta per tots els públics, els dibuixos s'han pensat perquè els més petits puguin pintar-los. I a més, al final del llibre hi trobareu un memory de les cases!

Aquesta publicació forma part de les accions que coordina la Biblioteca Municipal La Muntala amb l'objectiu de potenciar la biblioteca com a centre d'investigació local. S'uneix així a l'exposició 'Del Balís al Túnel' (que es va fer durant el 2021 i que ara es pot visitar a la Fundació Palau) i al Club de lectura d'història local (la propera sessió serà el 21 de maig, conduïda per Xavier Torrentó i Pau Salvat).

Esperem que aquesta obra animi a més persones a investigar el ric passat de la nostra població.

En aquest ENLLAÇ, trobareu totes les publicacions (contes i llibre) que l’Ajuntament ha vingut editant des de l’any 2005 amb motiu de Sant Jordi.

Publicat el 29.04.2022