X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Campanya per a la prevenció i l'abordatge de l'assetjament sexual i per raó de sexe a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt


Campanya assetjament

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria d'Igualtat, ha engegat una campanya contra l'assetjament sexual i per raó de sexe a l'àmbit laboral, sota el títol #EsDiuAssetjament, amb dos objectius clars:

  • Sensibilitzar i conscienciar de la importància de crear espais de treball segurs, relacions laborals basades en la llibertat i el respecte entre les persones i lliures de situacions d'assetjament sexual i per raó de sexe.
  • Evidenciar la tolerància zero davant l'assetjament i un rebuig clar i rotund envers les conductes i actituds ofensives, discriminatòries i/o abusives.

La campanya consisteix en dos vídeos divulgatius, un desplegable informatiu, i material divers (samarretes i bosses) que ja ha estat repartit entre el personal municipal.



Aquesta campanya ha estat subvencionada en la seva totalitat pel Ministeri d'Igualtat i gestionada i coordinada per Towanda Rebels, Zua Méndez i Teresa Lozano. Aquesta acció reforça i dona suport a:

 FULL DESPLEGABLE CAMPANYA #ESDIUASSETJAMENT 

Campanya Esdiuassetjament

Campanya Esdiuassetjament

Fitxer: CAMPANYA_ESDIUASSETJAMENT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.97 MB


 cartell campanya #esdiuassetjament

Campanya Esdiuassetjament

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^