www.svmontalt.cat
Les sol·licituds es poden presentar del 30 de juliol al 8 d'agost de 2022

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt obre un procés per a contractar temporalment 1 persona que es trobin en situació d’atur. Es tracta d’una convocatòria que ofereix 1 plaça de plans d’ocupació, subvencionada per la Diputació de Barcelona, que permetrà que aquesta persona pugui treballar a l’Ajuntament per un període de 3 mesos.

El perfil professional que es busca és d'operari de Medi Ambient.

Les condicions per poder accedir a aquest lloc de treball consten a les bases que ha elaborat l’Ajuntament on, entre d’altres requisits, hi ha la de tenir complerts 18 anys d'edat, el d’estar en situació d'atur en recerca de feina i inscrit a la xarxa Xaloc (Preferentment a la Borsa de Treball de Sant Vicenç de Montalt) .

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es poden presentar al registre general d'entrada de l'Ajuntament del 30 de juliol al 8 d'agost de 2022. Si opteu per la presentació presencial a l'OAC, caldrà que demaneu CITA PRÈVIA. També podeu fer la tramitació telemàtica amb certificat digital, emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi la documentació que s'indica a les bases. 

Podeu consultar la informació sobre aquesta convocatòria en aquest  ENLLAÇ.

Publicat el 29.07.2022