X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una xerrada adreçada a famílies d'adolescents i joves
Dilluns 19 de desembre, de 18 a 20 h, a l'Espai Jove



La xerrada 'Com acompanyar el pas a l'adolescència?' pretén donar elements que ajudin a les famílies d’adolescents i joves a comprendre’ls i acompanyar-los en aquesta etapa.

Adolescents

L’Espai Jove El Cau acollirà el dilluns 19 de desembre, de 18 a 20 h, una xerrada gratuïta sota el títol 'Com acompanyar el pas a l'adolescència?', organitzada per les regidories d’Ensenyament i d’Infància i Joventut.
 
Aquesta dinàmica, adreçada a pares i mares amb fills adolescents, posarà sobre la taula diferents temes relacionats amb aquesta etapa de la vida. Es parlarà de diverses qüestions relacionades amb el cos humà i les sensacions i emocions que s'experimenten des de ben petits; els canvis en les relacions entre pares i fills durant l'adolescència i els conflictes que se'n generen; els canvis en les relacions socials entre els adolescents i el seu entorn; el procés de transformació corporal i hormonal; les relacions sexuals entre els adolescents, els consums d’alcohol i tabac, l’ús de pantalles..., i la importància de la informació i la prevenció.


Xerrada famílies d'adolescents

Xerrada famílies d'adolescents

Fitxer: XERRADA_FAMILIES_AMB_ADOLESCENTS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 608.43 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^