www.svmontalt.cat
Aquest servei afavoreix l'accés a formació a la ciutadania major d'edat


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través de les regidories d’Ensenyament i d’Infància i Joventut, ha posat en funcionament una Aula Mentor a les dependències de l’Espai Jove El Cau.

La presentació d'aquest nou servei tindrà lloc el dilluns 12 de desembre, a les 18 h, a l'equipament juvenil (Av. Verge de Montserrat, s/n).



Aula Mentor
Les Aules Mentor són espais de formació telemàtica que depenen del Ministerio de Educación y Formación Profesional del Govern espanyol i que tenen l’objectiu de facilitar formació oberta i flexible per l’aprenentatge permanent a través d’Internet.

Les propostes de cursos que es poden trobar a les Aules Mentor van adreçades a persones majors de 18 anys i proporcionen formació no reglada amb atenció d’un tutor a distància, a través d’una plataforma d’aprenentatge. L’aula Mentor de Sant Vicenç de Montalt, proporciona a l’alumnat un assessorament a l’hora de fer la matrícula, enllaç amb els tutors dels cursos, espai i equipament per a estudiar i és també el lloc físic on es realitzen els exàmens d’avaluació.

Els cursos de l’Aula Mentor tenen un cost de 48 euros que donen dret a 2 mesos d’accés a la plataforma formativa i a l’examen. Amb un pagament extra de 24 euros es pot allargar el període de formació, si és necessari. Durant l’any hi ha períodes concrets que són per a les avaluacions i els alumnes inscrits poden escollir data d’examen sempre que coincideixi en el termini marcat per les Aules Mentor. Així mateix, hi ha la possibilitat de fer cursos sense cost de temes concrets.

L’oferta formativa és diversa i passa per cursos d’ofimàtica i idiomes i també propostes més concretes com formació especialitzada en diversos àmbits: agricultura, finances, estètica… A banda de fer cursos individuals, també es poden escollir itineraris formatius que ajuden a complementar la formació professional.

Amb la implementació d’aquest servei, l’Ajuntament pretén oferir a la ciutadania més facilitats per millorar la formació i ajudar a complementar currículums amb una varietat de cursos que formen part del catàleg nacional de qualificacions professionals.

Més informació a aulamentor i trucant al 93 791 05 11 de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.


Aula Mentor

Aula Mentor

Fitxer: AULA_MENTOR.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.05 MB

Publicat el 29.11.2022