X
Los 80 Principales
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El bus urbà gratuït, utilitzat per més de dues-centes cinquanta persones
La targeta permet pujar il·limitadament al bus C-21 durant tot l'any i té un cost de 3 euros


Un total de 254 persones s’estan beneficiant al nostre poble d’una targeta de transport que permet utilitzar sense cost el bus urbà C-21. D’aquesta manera es garanteix la mobilitat de la gent gran i de 
les persones amb diversitat funcional.

targeta bonificació bus C-21


La targeta de bonificació dona dret a utilitzar il·limitadament i de manera gratuïta el servei de transport públic urbà a aquelles persones empadronades al municipi, que reuneixin alguna d'aquestes condicions: jubilat/da, pensionista i persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%. 


Podeu renovar la vostra targeta de bus C-21 des del web municipal, emplenant aquest FORMULARI amb el nom, els cognoms i la data de naixement i adjuntant-hi una fotografia tipus carnet, i al següent dia hàbil ja la podreu recollir i pagar en efectiu o amb targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (C/ Sant Antoni, 13).

També podeu fer la renovació de manera presencial a l'OAC, però heu de tenir en compte que caldrà que demaneu CITA PRÈVIA i que haureu de tornar un altre dia a recollir-la. La renovació té un cost de 3 euros.

Les persones que tramitin per primera vegada l'emissió de la targeta, a més de la fotografia també caldrà que aportin el DNI, Tarja de Residència o Passaport i documentació que reflecteixi la condició de jubilat/da, pensionista o discapacitat, segons el cas. Les noves emissions es fan durant tot l'any i també tenen un cost de 3 euros.OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^