www.svmontalt.cat


L’Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt, en el marc del desplegament de les lÝnies estratŔgiques del Pla Director de Promociˇ Econ˛mica, ha posat en marxa un Cens Municipal d’Aut˛noms, una eina adrešada a persones que treballen per compte propi i pensada per a donar visibilitat al seus negocis, afavorir enllašos amb colĚlaboradors/es i difondre les darreres novetats que tenen lloc al municipi en l’Ómbit dels negocis.

Podeu unir-vos a aquesta iniciativa emplenant aquest  FORMULARI

D’altra banda, si ets professional autònom/a i tens un negoci a Sant Vicenç de Montalt, uneix-te al grup de Linkedin Sant Vicenç Professionals.

Banc de Talent

Vols conèixer possibles col·laboradors i/o partners? Vols estar al dia dels ajuts pel teu negoci i tenir més visibilitat? Vols assabentar-te de les novetats empresarials a Sant Vicenç? Si ets un/a professional amb iniciativa, vols fer créixer el teu negoci i estar ben connectat/da, apunta’t al grup Sant Vicenç Professionals. Generarem negoci, connectats amb properes xerrades de Networking actives i professionals. A Sant Vicenç, no estàs sol/a!. Uneix-te directament al grup a Linkedin: Sant Vicenç Professionals.


grup Linkedin

Publicat el 18.09.2023