X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Celebrem el Dia Internacional de les Dones amb una trentena d'activitats


El programa del Sant Vicenç DONA 2024 vol arribar a totes les franges d’edat i inclou activitats per a un públic divers. 

Així mateix, cada any l'Ajuntament edita un vídeo commemoratiu que compta amb la participació de dones santvicentines que es difondrà a través de la web i les xarxes municipals.


Sant Vicenç DONA 2024


El Dia Internacional de les Dones, o Dia de la Dona Treballadora, se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides. És el dia en què es denuncia el sexisme i la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.

Per tal de commemorar aquesta efemèride, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza el programa d'activitats Sant Vicenç DONA, per posar en relleu la lluita pels drets de les dones i la necessitat de no fer cap pas enrere. Sota aquesta premissa, el municipi s’omple de tallers, teatre, exposicions, caminades, curses, xerrades, concerts, conta contes, presentació de llibres... Enguany, com a novetat, se celebrarà la 1a Jornada de la Dona Emprenedora, que tindrà lloc el dijous 7 de març al Casal de Cultura.

La programació de 2024, que s'allarga del 29 de febrer al 2 d’abril, se centra en sis eixos temàtics: empresa, educació, esport, arts escèniques, salut i literatura. El programa inclou una trentena d’actes gratuïts amb mirada feminista dins la cultura transformadora, que s’ubicaran en diferents espais del municipi com ara la Biblioteca Municipal La Muntala, el Centre Cívic El Gorg, el Casal de Cultura i l’Av. Toni Sors.

Així mateix, cada any s’edita un vídeo commemoratiu que compta amb la participació de dones santvicentines que es difondrà a través de la web i les xarxes municipals.

 JORNADA CENTRAL SANT VICENÇ DONA 2024Diumenge, 10 de març, se celebrarà l’acte central del Sant Vicenç DONA 2024 amb una jornada lúdico-reivindicativa que tindrà lloc a l’avinguda Toni Sors. L’activitat s’iniciarà a les 9.30 del matí amb una curs i s’allargarà fins a les 4 de la tarda. El programa inclou la 2a Fira de Dones Emprenedores 3 Viles; activitats lúdiques per a públics de totes les edats, tallers, conta contes, actuacions musicals i una botifarrada popular.

 INSCRIPCIONS

Us podeu inscriure a les activitats que requereixen inscripció prèvia, trucant al telèfon 695 08 07 46, excepte a la 1a Jornada de la Dona Emprenadora i a la Cursa Sant Vicenç DONA en què haureu d'emplenar el formulari corresponent.

  1a jornada dones emprenedores - DIJOUS 7 DE MARÇ, DE 10 A 16.30 H,  CASAL DE CULTURA     cursa Sant Vicenç DONA - 5 KM - diumenge 10 de març, 9.30 h, av. toni sors     Cursa infantil (4 a 7 anys) Sant Vicenç DONA - 1 km - diumenge 10 de març, 9.30 h, av. toni sors  

 CONSULTA EL PROGRAMA SANT VICENÇ DONA 2024  


Programa Sant Vicenç DONA 2024

Programa Sant Vicenç DONA 2024

Fitxer: PROGRAMA_SANT_VICENC_DONA_2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 6
Mida: 1.16 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^