www.svmontalt.cat
  • Hi ha un PACTE DE LEGISLATURA escrit entre el PP i CiU? Aquesta és la pregunta que es va fer a l’alcalde i al representant del PP en el ple extraordinari del mes de desembre. Amb un «això no toca» va contestar el Sr. Martínez a l’oposició, utilitzant la cèlebre frase d’en Jordi Pujol quan els periodistes preguntaven sobre algun assumpte incòmode.

    La cara del regidor del PP i la del mateix alcalde eren tot un poema. Si hi ha pacte, que es digui, que es publiqui l’acord i que tots coneguem què és el que s’ha ofert al PP per a donar estabilitat al govern municipal.

    Minuts abans del ple, ERC, CiU i 9SV vàrem participar en un acte per a donar suport a la presidenta del Parlament. Malauradament, aquest acte d’unitat és un pur miratge, perquè després CiU de Sant Vicenç de Montalt s’oblida que és sobiranista i va a buscar els espanyolistes del PP (els mateixos que porten la presidenta davant del jutge) per aprovar els pressupostos o les ordenances. Potser és que tan sobiranistes no són. 

    Des de 9SV oferim al govern diàleg i mà estesa per tirar endavant els reptes més importants que té Sant Vicenç en aquesta legislatura, però els demanem amb fermesa que trenquin aquest PACTE ANTINATURA.


Publicat el 01.02.2017