www.svmontalt.cat

  • Un dels eixos bàsics que defensem des d’ERC és garantir la igualtat de gènere: volem un país lliure que no reprimeixi les dones i que tingui un futur prometedor per a les nostres filles i fills. Cada dia milers de dones reben maltractaments sistemàtics per raó de la seva condició de dona. I això no ho volem; per aquest motiu ERC, amb la tossuderia que ens caracteritza, hem presentat mocions en defensa de la dona i hem recordat als membres del Govern la necessitat de la creació a l’Ajuntament d’una Regidoria de la Dona, l’elaboració d’un Pla d’Igualtat específic per a Sant Vicenç de Montalt i l’impuls de més activitats promogudes per l’Ajuntament vers les dones de la nostra vila.

    La nostra persistència recull petites victòries, i enguany, amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, es faran diverses activitats en reivindicació de les dones treballadores del nostre poble. Diu un refrany català que «de mica en mica s’omple la pica»; doncs a veure si d’aquesta manera Sant Vicenç
    de Montalt es situa al capdavant de la lluita a favor de la igualtat de gènere i per la defensa dels drets de les dones. Demanem que anem plegades per aquest camí, atès que fent poble fem país.


Publicat el 02.02.2018