www.svmontalt.cat

  • En el ple del passat dijous 22, els grups d’ERC, PDeCat i 9SV van aprovar el nom de «1 d’Octubre del 2017» per a un carrer de la nostra vila, una iniciativa popular impulsada des de baix: molts santvicentins i santvicentines ho reclamaven per tal que l’1 d’octubre del 2017 resti en la nostra memòria com un símbol de lluita pels drets fonamentals de les persones, per la llibertat d’expressió i en contra de la repressió a què constantment sotmet el Govern espanyol el conjunt de Catalunya i les nostres institucions perseguint totes les idees contràries al seu statu quo.

    Són molts els «1 d’octubre» que encara ens queden per patir al conjunt dels catalans, mentre les urpes del 155 van esgarrant Catalunya: un cop d’estat a la democràcia que impedeix la formació d’un govern efectiu i que treu de l’escenari polític qualsevol intent d’investir un president posant pel mig interlocutòries judicials d’ampli contingut polític.

    La prioritat dels polítics catalans ha de ser formar un govern ja; les forces republicanes ens hem d’entendre, i com abans, millor. Mentrestant, els Jordis, l’Oriol, el Quim, Dolors, Carme, J. Turull, Josep i en Raül, a la presó; en Carles, Toni, Marta, Anna, Clara, Meritxell i Lluís, a l’exili.


Publicat el 02.04.2018