www.svmontalt.cat


  • Robòtica per als centres educatius de Sant Vicenç

    9SV ha estat treballant amb la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament per incorporar, tant a les escoles com a l’institut, un nou projecte educatiu per a implementar o potenciar la utilització de la robòtica per part dels alumnes dels centres.

    L’objectiu és que des de ben menuts tinguin un contacte directe amb la robòtica i que la incorporin en el seu aprenentatge diari mitjançant pràctiques existents i aplicacions que preparen els mateixos mestres; i, també, que aquest aprenentatge pugui continuar un cop arribats a l’institut i millorar-lo amb projectes encara més avançats.

    Des de 9SV entenem que l’Ajuntament ha de ser la corretja de transmissió que ajudi a fer que els nostres infants i el nostre jovent tinguin accés i puguin assolir una base preparatòria per al que pensem que serà una de les estructures del futur més immediat, la robòtica, i en aquest sentit treballem des del consistori. Per aquest motiu, en els Pressupostos, aprovats al novembre, hi ha una partida per a cobrir les inversions necessàries en aquest projecte.

    El de robòtica és només un dels projectes en què 9SV col·labora en aquest moment amb el Govern del nostre ajuntament.

Publicat el 01.02.2019