X
Estades Esportives Setmana Santa 2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Joventut

Regidoria de Joventut

JovesLa Regidoria de Joventut està adreçada principalment als santvicentins i les santvicentines de 12 a 30 anys. Des de la regidoria de Joventut treballem per als joves i amb els joves, impulsant tots aquells projectes que satisfan les seves necessitats i comptant sempre amb la possible incorporació de propostes que facin els nois i noies. En aquest sentit, l'Espai Jove 'El Cau' esdevé un espai de trobada i un indret on trobar allò que busquen els nostres joves.

Una de les  fites d'aquesta regidoria és aconseguir que el nostre jovent s'impliqui amb Sant Vicenç i sigui un col·lectiu amb idees, participatiu, emprenedor i actiu a l'hora de fer propostes, suggeriments, millores o crítiques constructives.

L'altra fita, no menys important, és treballar per fer més fàcil l'accés dels nostres joves als estudis, l'habitatge i la salut, posant al seu abast tota la informació disponible en aquests àmbits, com ara l'oferta educativa (ensenyament reglat i no reglat), ajudes i subvencions d'accés a l'habitatge, campanyes de prevenció i educació en la salut (sida, antitabaquisme, etc.)

Volem que sigueu part activa dels nostres projectes. Per això, si teniu propostes, suggeriments, millores o crítiques constructives, si us plau, feu-nos-ho saber per correu electrònic, trucant-nos o bé venint a l'Espai Jove 'El Cau'.

Us hi esperem!

Dades de la regidoria
Regidoria de Joventut

Regidora: 

Dinamitzador Espai Jove: Marc Salame
joventut@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 05 11
Fax : 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h
PLA LOCAL DE JOVENTUT 2019-2022 

Equipaments Joves
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^