X
Campanya de donació de sang
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Govern Obert i Transparència
Botó que mostra/amaga menú lateral
Govern Obert i Transparència

Govern obert i transparènciaL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha obert aquest portal en compliment de la Llei 19/2014, de 29 de desembre de transparència, accés a la informació pública i bon govern de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest espai la ciutadania pot informar-se de manera fàcil i accessible sobre com es gestionen els recursos públics, com s'organitza l'administració i de quina manera es prenen les decisions al consistori santvicentí. El portal agrupa i organitza dades que ja estaven disponibles al web de l'Ajuntament, però també s'hi publica nova informació.

L'equip de govern compleix, així, amb el seu compromís d'administració oberta a la ciutadania i de transparència amb la voluntat d´informar i retre comptes de tota l´acció de govern. 

I és en aquest sentit, que aquest Ajuntament publicarà, amb caràcter permanent i actualitzat, informació de diversa naturalesa amb rellevància pública, a nivell d´organització, funcionament, presa de decisions i gestió dels recursos públics, per tal que el ciutadà pugui avaluar l´activitat pública alhora que promoure que en sigui partícip de la mateixa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^