www.svmontalt.cat
Inscripcions: del 10 de maig al 17 de juny


La proposta va destinada a adolescents i joves d'entre 10 i 18 anys.



Casal creArt

Aquest estiu, torna el Casal de les arts escèniques "Som CreArt", coordinat per Carolina Llacher, llicenciada en Sociologia i actriu. Es durà a terme del 27 de juny al 22 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13 h. Places limitades (30 participants).

La proposta va dirigida a infants i joves d'entre 10 i 18 anys, que el proper curs 2022-2023 realitzin estudis des de 4t de Primària fins a 2n de Batxillerat. Les inscripcions es poden fer per setmanes i el preu és de 40 euros/setmana. 

INSCRIPCIONSLes inscripcions es realitzaran del 10 de maig al 17 de juny, al registre general de l'Ajuntament:

  • Presencial a l'OAC amb cita prèvia
  • Telemàtica amb certificat digital, a través del web municipal, emplenant una instància genèrica telemàtica, i adjuntant-hi el full d'inscripció emplenat i signat juntament amb la documentació necessària (DNI / NIE / Passaport del pare/mare/tutor, Llibre de família, Targeta sanitària del/a participant i el comprovant de pagament.

IMPORTANT!: Abans de tramitar la inscripció, cal fer el pagament a través d'aquest ENLLAÇ

Tot seguit, trobareu el full d'incripció:

FULL D'INSCRIPCIÓ

Objectius dels Casal

Des de l’estiu del 2018, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt desenvolupa el projecte "CreArt: Arts escèniques per a joves" per on ja han passat més de 70 adolescents i joves. 

El Casal CreArt és un espai de creació artística i expressió personal on els joves es desenvolupen i adquireixen consciència personal i col·lectiva. L’objectiu principal és generar un espai d’oci on a través de la diversió els i les participants adquireixen eines de comunicació i gestió personal i emocional. El casal planteja jocs dinàmics i activitats lúdiques tant a espais interiors com exteriors (Escola Sot del Camp i parc dels Germans Gabrielistes).

Per més informació: Carolina Llacher (Tel.: 649 14 87 16)

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt mitjançant la Regidoria d'Infància i Joventut.


Casal creArt

Casal creArt

Fitxer: casal_creart.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 173.5 kB









Publicat el 10.05.2022