www.svmontalt.cat
L'Ajuntament ha editat una guia de bones pràctiques destinada a les persones que s'allotgen en habitatges d'ús turístic


Amb el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, el consistori aposta per la promoció d’un turisme de qualitat i sostenible en el marc de l’Agenda 2030 i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per l’Assemblea de les Nacions Unides.

Turisme sostenible

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt té en marxa una campanya de sensibilització adreçada a turistes, residents i agents turístics del municipi, i molt especialment als hostes dels habitatges d’ús turístic. Actualment, Sant Vicenç té registrades més de 140 llicències d’aquest tipus d’allotjament.

L’objectiu de la campanya és promoure un turisme sostenible i de qualitat. En aquest sentit, s’ha dissenyat una guia en què es convida les persones usuàries d’aquest tipus de turisme a conèixer la població i els costums locals i a gaudir de Sant Vicenç i de la seva gent, i en què es fa un recull de bones pràctiques basades en el respecte per l’entorn, el veïnatge i el medi ambient, així com en el coneixement de normes cíviques, de seguretat i sanitàries.

La infografia recull una desena de consells i recomanacions, com gaudir al 100% de Sant vicenç de Montalt, promoure l’estalvi energètic, moderar l’ús de l’aigua, afavorir el reciclatge, reduir els sorolls i respectar el descans de veïns i veïnes, la natura i les platges. També, anima a caminar o a utilitzar mitjans de transport més sostenibles com la bicicleta, el bus o el tren i convida a descobrir el comerç i la gastronomia local.

Els establiments turístics i els allotjaments d’ús turístic del municipi que ho desitgin podran col·locar el decàleg de bones pràctiques del viatger responsable de manera visible als seus espais. La guia s’ha editat en tres idiomes: català, castellà i anglès, i compta amb un codi QR per a poder descarregar-se el document.

Aquesta campanya segueix la línia que planteja el Pla de Màrqueting turístic i sostenible de Les 3 Viles, que s’està treballant de manera conjunta amb els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d’Estrac.


HUT_CATALÀ_CASTELLÀ_ANGLÈS

HUT_CATALÀ_CASTELLÀ_ANGLÈS

Fitxer: HUT_CATALA_ANGLES_CASTELLA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 505.31 kB

Publicat el 04.04.2022