X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Apunteu-vos al Forma't 2023!


Els Ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i de Sant Andreu de Llavaneres ja tenen a punt l'onzena edició del cicle de formació Forma't, que compta amb el suport del consistori de Caldes d'Estrac. Aquest any apostem per una modalitat mixta de formació: hi continuen havent propostes telemàtiques però reprenem el format presencial per a aquells cursos més vivencials o amb una necessitat de suport dels formadors.

De nou, Les 3 Viles uneixen esforços per presentar una oferta formativa que s'adreça a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina o en actiu. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i també per fer costat al teixit empresarial. Són més de trenta propostes, la majoria gratuïtes. 


Forma't 2023

Sant Vicenç i Llavaneres impulsen una nova edició del Forma't, una proposta de formació ja consolidada a Les 3 Viles. Aquesta nova edició del cicle de formació inclou sessions pensades per a tots els col·lectius.

El Forma't 2023 es posa en marxa aquest mes de març i s'allargarà fins al desembre. Aquesta serà l'onzena edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que en les darreres edicions ha estat un èxit. A Sant Vicenç s'ofereixen una vintena de tallers i cursos que es faran en format virtual o presencial segons les característiques de cada formació. 

Les activitats s'han programat en sis blocs temàtics:

  • Competències digitals
  • Xarxes socials
  • Eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal
  • Orientació i creixement personal
  • Idiomes
  • Formació professionalitzadora

Les propostes estan organitzades per les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt.

 INSCRIPCIONS A LES FORMACIONS PROGRAMADES DES DE SANT VICENÇ
inscripcions a les formacions programades des de Llavaneres.


PROPOSTES FORMATIVES DEL primer SEMESTRE

MARÇ 2023

llavaneres

  • Curs: 'Digitalitza't' (60 h). Sessions els dilluns, dimecres i dijous; del 13 de març al 27 d'abril en horari de 9.30 a 12.30 h, presencial a la Biblioteca Municipal. A càrrec d'Orienta Activa. 

ABRIL 2023

  Sant Vicenç

    Llavaneres

    MAIG 2023

    Sant Vicenç

    • Curs: 'Preparació certificació Mos Specialist Microsoft Excel' (20 h). Sessions dilluns i dimecres del 3 al 24 de maig de 18 a 21 h, en línia. A càrrec de Fabra Formació SCP. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
    • Curs: 'Català bàsic' (24 h). Sessions els dimarts i divendres, del 16 de maig a l'11 de juliol, excepte el 23 de juny, de 18.30 a 20.00 h, presencial. A càrrec de Genís. Aquest curs comporta un copagament.
    • Curs: 'Carretoner' (18 h). Sessions 24, 25 i 26 de maig de 8 a 14 h, presencial. A càrrec d'Apec Formació. Aquest curs comporta un copagament.
      Podeu fer el pagament del curs en aquest ENLLAÇ
    • Taller: 'Com trobar feina amb més de 45 anys' (12 h). Sessions els dies 29, 30 i 31 de maig de 9.30 a 13.30 h, presencial. A càrrec de Cecilia Hill Morgades. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona. 

    Llavaneres

    JUNY 2023

    Sant Vicenç

    Llavaneres

    JULIOL 2023

    Sant Vicenç

    Llavaneres

    • Taller: 'Saps quin és el teu talent innat? (1,5 h). Sessió 3 de juliol de 18 a 19.30 h, presencial. A càrrec d’Annabel Martbau.

    OCTUBRE 2023


    LLAVANERES

    NOVEMBRE 2023

    sant vicenç

      LLAVANERES 


    • Forma't 2023

    OAC DE L'AJUNTAMENT
    Publicat el 07.03.2023
    COMPARTIR
    Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

    C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

    ^