X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Apunteu-vos al Forma't 2023!


Els Ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i de Sant Andreu de Llavaneres ja tenen a punt l'onzena edició del cicle de formació Forma't, que compta amb el suport del consistori de Caldes d'Estrac. Aquest any apostem per una modalitat mixta de formació: hi continuen havent propostes telemàtiques però reprenem el format presencial per a aquells cursos més vivencials o amb una necessitat de suport dels formadors.

De nou, Les 3 Viles uneixen esforços per presentar una oferta formativa que s'adreça a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina o en actiu. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i també per fer costat al teixit empresarial. Són més de trenta propostes, la majoria gratuïtes. 


Forma't 2023

Sant Vicenç i Llavaneres impulsen una nova edició del Forma't, una proposta de formació ja consolidada a Les 3 Viles. Aquesta nova edició del cicle de formació inclou sessions pensades per a tots els col·lectius.

El Forma't 2023 es posa en marxa aquest mes de març i s'allargarà fins al desembre. Aquesta serà l'onzena edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que en les darreres edicions ha estat un èxit. A Sant Vicenç s'ofereixen una vintena de tallers i cursos que es faran en format virtual o presencial segons les característiques de cada formació. 

Les activitats s'han programat en sis blocs temàtics:

 • Competències digitals
 • Xarxes socials
 • Eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal
 • Orientació i creixement personal
 • Idiomes
 • Formació professionalitzadora

Les propostes estan organitzades per les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt.

 INSCRIPCIONS A LES FORMACIONS PROGRAMADES DES DE SANT VICENÇ
inscripcions a les formacions programades des de Llavaneres.


PROPOSTES FORMATIVES DEL primer SEMESTRE

MARÇ 2023

llavaneres

 • Curs: 'Digitalitza't' (60 h). Sessions els dilluns, dimecres i dijous; del 13 de març al 27 d'abril en horari de 9.30 a 12.30 h, presencial a la Biblioteca Municipal. A càrrec d'Orienta Activa. 

ABRIL 2023

  Sant Vicenç

Llavaneres

  • Curs: 'Preparació Actic mig' (30 h). Sessions dimarts i divendres del 18 d'abril al 19 de maig de 17 a 20h, online. A càrrec de Sergi Esterli . Curs cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
  • Taller: 'Curriculum amb Canva' (3 h). Sessió 19 d'abril de 9.30 a 12.30h, presencial al Casal Jove. A càrrec de Sònia Carreras tècnica del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.
  • Taller: 'Autoestima, autoconcepte i poder personal' (2 h). Sessió el dia 26 d'abril de 18 a 20h, presencial. A càrrec d’Annabel Martbau. 

MAIG 2023

Sant Vicenç

Llavaneres

  • Taller: 'Vens al preu que has de vendre?' (12 h). Sessions els dies 11, 18, 22 i 25 de maig de 16 a 19h, online. A càrrec de Society snd Neurobusiness experience SL (Societat i empresa). Activitat del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona.
  • Taller: 'Recerca de feina amb el mòbil sincronitza els dispositius i no et quedis sense memòria' (6 h). Sessions els dies 18 i 19 de 9.30 a 12.30 h, presencial a la Biblioteca Municipal. A càrrec de Marta Sánchez. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
  • Curs: 'Manipulador/a d'aliments' (4 h). Sessió el 30 de maig, de 9.30 a 13.30 h, presencial a la Biblioteca Municipal. A càrrec de Seshat.

JUNY 2023

Sant Vicenç

Llavaneres

  • Taller: 'Entrevista per competències' (3 h). Sessió 1 de juny de 9.30 a 12.30 h, presencial al Casal Jove. A càrrec de Sònia Carreras, tècnica del Servei local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.
  • Taller: 'Fotografia de producte per a publicitat i xarxes socials' (6 h). Sessions 12, 14 i 19 de juny de 18 a 20 h, online. A càrrec de Georgina Coma.
  • Sessió informativa Aula Mentor (1 h). Sessió el 14 de juny de 17 a 18 h, presencial a la Biblioteca Municipal. A càrrec de Montse Vilagrassa tècnica d'Educació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

JULIOL 2023

Sant Vicenç

Llavaneres

  • Taller: 'Saps quin és el teu talent innat? (1,5 h). Sessió 3 de juliol de 18 a 19.30 h, presencial. A càrrec d’Annabel Martbau.


Forma't 2023

Publicat el 07.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^