X
Los 80 Principales
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Participació Ciutadana
Botó que mostra/amaga menú lateral
Participació Ciutadana

Logo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaParticipació ciutadana

       


ParticipacióDes de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i des de la Regidoria de Participació Ciutadana, especialment, fem una aposta per impulsar la participació ciutadana i l'associacionisme com un dels eixos bàsics de l´activitat política municipal. I precisament la participació ciutadana comporta una relació de qualitat, de compromís i de responsabilitat, entre els poders públics i la ciutadania.

Sesió de Participació CiutadanaDes del mes de febrer de 2005, Sant Vicenç ja disposa d´un Reglament de Participació Ciutadana i d´una Carta dels Drets i Deures dels Ciutadans. Aquest és un projecte pioner a la comarca del Maresme, que té com a principals objectius fomentar i potenciar el diàleg i la participació activa de la ciutadania en l´acció pública, i difondre la cultura dels drets humans i el civisme com a forma de convivència.

Amb aquest Reglament es vol potenciar i fomentar el teixit associatiu de Sant Vicenç i vertebrar noves eines i mecanismes de diàleg social i treball conjunt, que permetin que la participació ciutadana esdevingui quelcom habitual i quotidià en el desenvolupament social, cultural i cívic  del nostre poble.

També hem posat en marxa un nou servei de consulta, adreçat a les entitats i associacions perquè pugueu presentar les vostres propostes i suggeriments, ja sigui presencialment a les oficines de l´Ajuntament els dimecres de 9:00 a 14:00, o a través del correu de la Regidoria participacio@svmontalt.cat.

Logo Participació CiutadanaDes d´aquesta pàgina, us mantindrem puntualment informats de totes les notícies, reunions i actes que generi l´Àrea de Participació Ciutadana, i també trobareu adreces, webs d´interès, en aquest àmbit, i un Directori d'Entitats, inscrites en el Registre Municipal d'Associacions i Entitats (RMAE).

Dades de contacte
Regidoria de Participació Ciutadana

Responsable polític: 

Responsable tècnic: Min Cucurull
participacio@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^