C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
Fins al 30 d'agost es duran a terme les Jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme 2015.
A la comarca s'hi conreen un gran nombre de varietats de tomàquets; entre les més apreciades per menjar amanit hi trobem el tomàquet pometa i el de Montserrat. Les jornades del tomàquet són una ocasió excel·lent per assaborir els tomàquets més gustosos de la comarca.
En aquestes jornades participen restaurants de la comarca de diversos municipis com Sant Vicenç de Montalt, Argentona, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Vilassar de Dalt.
Per tal de difondre tant l'oferta dels establiments participants com de les activitats programades pels municipis a l'entorn de les Jornades gastronòmiques, el Consorci de Turisme i el CCM, a través del servei de Productes de la Terra, editen aquest fulletó que inclou també el contacte dels productors de tomàquet i receptes facilitades per restaurants.
Fulletó Tomàquet 2015 Fitxer: Tomaquet15.pdf Format: Acrobat-PDF |
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt