Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
A l'estiu, tomàquet del Maresme a taula
14 municipis de la comarca participen a les Jornades gastronòmiques del tomàquet

Jornades Gastronòmiques del Tomàquet

Sant Vicenç va acollir el passat 24 de juliol la presentació de les Jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme 2015. A l’edició d’enguany, hi participen tres establiments del municipi: La Caleta, Montaltmar i Bocanada.

Jornades Gastronòmiques del Tomàquet

Fins al 30 d'agost es duran a terme les Jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme 2015.

A la comarca s'hi conreen un gran nombre de varietats de tomàquets; entre les més apreciades per menjar amanit hi trobem el tomàquet pometa i el de Montserrat. Les jornades del tomàquet són una ocasió excel·lent per assaborir els tomàquets més gustosos de la comarca.

Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme 2015En aquestes jornades participen restaurants de la comarca de diversos municipis com Sant Vicenç de Montalt, Argentona, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Vilassar de Dalt.

Per tal de difondre tant l'oferta dels establiments participants com de les activitats programades pels municipis a l'entorn de les Jornades gastronòmiques, el Consorci de Turisme i el CCM, a través del servei de Productes de la Terra, editen aquest fulletó que inclou també el contacte dels productors de tomàquet i receptes facilitades per restaurants. 


Fulletó Tomàquet 2015

Fulletó Tomàquet 2015

Fitxer: Tomaquet15.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 3.16 MB



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.07.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^