Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Festa Major d´Estiu: Sigues tu el protagonista!
Quan l´agost comença a girar l´esquena, Sant Vicenç de Montalt desplega tota la seva vitalitat de la mà de la Festa Major d´Estiu i amb un protagonista especial: el poble! Tot i que els actes centrals de la festa es viuran del  12 al 15 d´agost, des del dia 11 i ben bé fins el 3 de setembre, podrem tastar els suculents platets que, del bracet, ens han preparat la Regidoria de Cultura i la Comissió de Festes: sessions de Cinema a la Fresca, Cantada d´Havaneres i Rom Cremat, Castell de Focs, balls de Festa Major, repicada de campanes, petardada, ofici solemne, correfoc, xindriada, sardanes, vermut , tronada, cercavila musical, etc. Vosaltres sereu els que finalment escollireu, decidireu, i triareu com, quan i on.


Diables


Aquesta és la festa que des de l´Ajuntament us oferim i que, de bon segur, us regalarà moments, anècdotes i experiències. La que canviarà durant uns dies el vostre horari, els vostres costums, el vostre dia a dia. Vestiu-vos de festa i sortiu a ballar, regaleu-vos música, espectacles, cercaviles i moviment. Convertiu-vos en el centre, participeu, sigueu els únics i imprescindibles protagonistes d´aquesta festa! 

AQUÍ trobareu el Programa Oficial d´Actes. Tot i que no apareix en el programa, el tradicional Vermut Popular se celebrarà com ja és habitual a la Plaça del Poble, el dimarts, 15 d´agost, en el decurs de la Ballada de Sardanes. 

A l´Agenda d´aquest web trobareu detallats tots els actes del Programa Oficial

L´Ajuntament vol donar les gràcies a totes les persones, entitats, col·lectius i associacions de Sant Vicenç que han col·laborat desinteressadament en l´organització d´aquesta Festa Major d´Estiu, ja que el seu esforç ha estat una de les claus perquè podem gaudir d´uns dies intensos de compartir alegria i viure la festa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.08.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^