X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
A la tardor, nous cursos de català per a adults
La Regidoria d´Educació de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha programat, juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, l´oferta  de formació de català per a  adults, que s´impartirà a la vila la propera tardor. A mitjans de setembre (12 i 13), s´obrirà el període d´inscripcions del curs SS (equivalent al nivell C) que està previst que s´iniciï a l´octubre de 2006 i finalitzi al març de 2007, amb una durada total de 120 hores.

El Consorci per a la Normalització Lingüística serà l´encarregat de l´organització d´aquest curs, contractarà el personal tècnic, marcarà les directrius tècniques i assessorarà pedagògicament el personal que imparteixi els curs; i l'Ajuntament de Sant Vicenç facilitarà l´aula del Centre Cívic a on s'impartirà el curs i assumirà el cost de les despeses generades per l'organització.

D´altra banda, mitjançant un acord amb el Consell Comarcal del Maresme, l´Ajuntament ha sol·licitat també de fer un curs d´iniciació adreçat a immigrants.
Properament us informarem de les dates d´inscripció, documentació que cal aportar, prova de col·locació, horaris, etc., dels cursos.

Publicat el 07.08.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^