Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres, 22 de setembre de 2006  -  2/4 de 8 tarda
VINE I PARTICIPA! La teva opinió és important

Presentació dels Reglaments dels Consells Sectorials de Vila

La Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va fer a l'inici d'aquesta legislatura una aposta per impulsar la participació ciutadana i l'associacionisme com un dels eixos bàsics de l´activitat política municipal. Després de mesos de treball amb les entitats i associacions, des de febrer de 2005, Sant Vicenç disposa d´un Reglament de Participació Ciutadana i d´una Carta dels Drets i Deures dels Ciutadans. Però calia donar una nova empenta al procés participatiu ja iniciat i desenvolupar les eines que el Reglament i la Carta de Drets i Deures ens ofereix  per a  fomentar i potenciar el diàleg i la participació activa de la ciutadania en l´acció pública. 

Ara, amb la presentació dels Reglaments dels Consells Sectorials de Vila s'obre un nou procés participatiu que busca la implicació de la ciutadania de Sant Vicenç, mitjançant les seves entitats i associacions, en la formació dels diferents consells sectorials: educació, esports, joventut...

Logo Participació CiutadanaL'acte comptarà amb la presència de l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Lluís Bisbal, i del regidor de Participació Ciutadana, Pere Orts, que ens explicarà com es desenvoluparà tot el procés. Així mateix, el senyor Joaquim Brugué, director general de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya i professor de Ciència Politica de la Universitat Autònoma de Barcelona, ens oferirà una conferència sobre Processos Participatius.

Aquest procés participatiu compta amb el suport i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

Lloc: Centre Cívic
Organitza: Regidoria de Participació Ciutadana
Preu: gratuït
Tipus d'acte: Conferència
OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^