X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
“Fes el teu aparador a Instagram”, la proposta del Forma't pel mes de febrer

El cicle pel foment de l'ocupació i la formació Forma't ha rebut novament una excel·lent acollida i als pocs dies d'obrir-se les inscripcions ja es van cobrir totes les places pel curs a distància que donarà el tret de sortida a l'edició d'enguany, el proper dimecres 27 de gener.

Forma't 2016

La segona proposta del Forma´t 2016 consisteix en un curs destinat a emprenedors, comerciants i empreses perquè puguin treure un profit comercial a la xarxa social Instagram, promocionant els seus productes.

El curs és gratuït, porta per títol “Fes el teu aparador a Instagram”, i es durà a terme els dies 10 i 17 de febrer, de 9.30 a 12.30h, al Centre Cívic El Gorg.

La formació anirà a càrrec de Georgina Dalmau de Milimetrick Marketing, i constarà de dues sessions que combinaran la teoria i la pràctica. A la primera sessió es realitzarà una explicació sobre el funcionament d'Instagram perquè cada assistent pugui obrir el seu perfil i defineixi la seva estratègia comercial. La segona sessió serà pràctica i es treballarà amb els participants sobre els seus perfils a Instagram, revisant la feina feta durant la setmana i concretant millores i estratègies efectives.

Les persones interessades es poden inscriure emplenant aquest formulari.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.01.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^