X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dijous, 23 de novembre de 2006  -  9 h vespre
Xerrada: Anorèxia i bulímia
El contingut de la xerrada taller ofereix la possibilitat de treballar amb els pares i mares els factors que afavoreixen la protecció de patir un trastorn d´inici a la infància o a l´adolescència: alimentació i nutrició, l´ autoestima i habilitats de comunicació dels nostres fills, potenciem l´esperit crític, la imatge corporal positiva i la promoció de valors.
La prevalença dels trastorns alimentaris ha augmentat considerablement en els darrers anys. Actualment estem parlant que 4 de cada 100 adolescents està patint un trastorn alimentari i aquesta xifra augmenta si parlem de joves en risc evident de patir alguna d´aquestes malalties.

Davant d´aquestes xifres, que alguns especialistes ja els hi donen el qualificatiu d´epidèmia, és necessari intervenir en aquestes edats per tal de prevenir l´aparició de nous casos i en tot cas, detectar-los precoçment.

La família pot esdevenir un agent de prevenció i de detecció precoç dels trastorns del comportament alimentari. A més el coneixement, per part de les famílies, del procés de derivació adequat pot ajudar a reduir el retard en el diagnòstic i l´inici del tractament d´aquestes malalties.

Lloc: Centre Cívic El Gorg
Organitza: AMPA del CEIP Sot del Camp i Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Conferència
OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^