X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament actualitza les dades del Padró d´Habitants
L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja ha enviat a tots els veïns del municipi una carta amb les dades de la inscripció padronal perquè en cas que sigui necessari, s´hi facin les correccions o modificaci¬ons oportunes. L´objectiu d´aquesta campanya és l´actualització de les dades del Padró d´Habitants per poder oferir un servei correcte i acurat en la posterior expedició de documents, la confecció del cens per a les diverses convocatòries electorals o l´accés, per part dels ciutadans, a determinats serveis del municipi.

L´actuació es fa d´acord amb l´article 69.3 del Reglament de Població i Demarcació Territorial de les Entitats Locals, que obliga els ajuntaments a informar els veïns de les seves dades padronals com a mínim una vegada cada cinc anys. La darrera actualització es va fer l´any 2001.

Les comunicacions de variacions de dades s´han de fer efectives a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l´Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14h. Per a modificacions de les dades personals  que no impliquin canvi de domicili, caldrà aportar el DNI, Targeta de Residència o Passaport originals. En el cas que hi hagi hagut canvi de domicili caldrà aportar, a més, la documentació justificativa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Publicat el 07.11.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^