X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arrenca el Curs de Ràdio
Dies enrere, es va inaugurar a la Sala de Ràdio del Centre Cívic El Gorg el Curs de Ràdio que ha organitzat, per aquesta tardor, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. L´acte va ser presidit per l´alcalde, Lluís Bisbal, i va comptar amb la presència del regidor de Joventut, Òscar Fernández, del tècnic de Joventut i organitzador del curs, Pedro Salguero, i de la professora que imparteix les classes, Estrella Fuertes.

Al llarg d'aquest 2006, la Sala de Ràdio ha estat dotada de tot el material i equip tècnic necessari per tal que l´emissora municipal, Ràdio Santvi 107.4FM, que va a començar a funcionar, en període de prova (Ràdio Fòrmula), el 13 de juny de 2005, continuï el seu desenvolupament al llarg del 2007 i es consolidi com a punt de referència informativa de l´actualitat local.

El curs, que s´imparteix els dimarts i dijous, tindrà una durada de 54h i s´allargarà fins el proper febrer. A més de les classes teòriques, els alumnes realitzaran un període de pràctiques que inclourà la realització, i possible emissió, d´un programa de ràdio. També s´ha previst la participació, mitjançant col·laboracions puntuals, de destacats professionals de ràdio i televisió de Catalunya.

Publicat el 09.11.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^