X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Modificació del servei a la línia R1 de Rodalies el 28 i el 29 de maig
Servei alternatiu per carretera entre El Masnou i Vilassar pels viatgers dels trens de Rodalies de la línia R1

RodaliesRenfe ha informat que per obres de construcció d’un pas inferior peatonal urbà a Premià de Mar, dissabte 28 i diumenge 29 de maig des de l’inici del servei fins les 11h, s’estableix un servei alternatiu per carretera entre El Masnou i Vilassar de Mar per als trens de la línia R1 (Molins de Rei-Maçanet per Mataró). La resta de la línia prestarà el servei habitual.

Amb objecte d’orientar els viatgers, Renfe ha programat un dispositiu de reforç amb 14 persones per informar a les estacions d’El Masnou i Vilassar de Mar. La programació especial comptarà amb 28 autobusos per garantir la mobilitat dels viatgers en el trajecte afectat.

Durant el període afectat, els trens amb sortida de Blanes i Maçanet (excepte el tren Blanes 10.03) avançaran la seva sortida uns 15 minuts, amb l’objectiu de no afectar els horaris del tram El Masnou – Barcelona.

Tota la informació sobre els horaris i l'estat del servei es pot trobar al telèfon gratuït d'informació 900 41 00 41 i al web rodaliesdecatalunya.cat


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^