Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç se suma al projecte comarcal "Les jornades de l'horta"

Jornades gastronòmiques de productes d'horta del MaresmeAquest 2016, des del Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme, s'impulsa una campanya conjunta de totes les jornades gastronòmiques que cada any omplen la temporada d'estiu. Així, maduixa, tomàquet, patata, cireres, raïm i verdures i tot el que a la comarca es fa per produir-los, vendre'ls i cuinar-los, s'engloba en la campanya "Jornades gastronòmiques de productes d'horta".

A més a més de Sant Vicenç, hi participen els municipis d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera, Cabrils, Canet, Mataró, El Masnou, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar i Vilassar de Dalt. Per part nostra hi participa el restaurant La Caleta.

A la guia s'hi han inclòs actes i esdeveniments d'aquest estiu relacionats amb la cuina i els productes de la terra i el mar. Així, pel que fa a Sant Vicenç, hi apareix la Fira-Festa d’Estiu que se celebrarà el 16 de juliol al parc de Can Boada, on hi haurà un apartat reservat a la patata i al tomàquet, exposició i venda de productes…

Consulteu el material promocional amb la informació de tots els esdeveniments i les empreses, comerços, restaurants i activitats agràries.

Jornades Gastronòmiques de Productes d'Horta 2016

Jornades Gastronòmiques de productes d'horta del Maresme

Fitxer: HORTA16.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1.85 MB




OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^