Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç  demana a la Diputació més de 32.000 euros en ajuts per actuacions arran dels aiguats de l'octubre

Incidències aiguatsL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt demanarà a la Diputació de Barcelona un ajut de 32.103,25 € en el marc del Pla d'acció per donar suport econòmic, tècnic i material a les contingències causades pels aiguats de l'octubre. La sol·licitud engloba tant les actuacions d'urgència que es van haver de realitzar per resoldre incidències a espais públics, principalment en rieres i torrents, com les obres de reforma que s'hauran d'executar en tres equipaments municipals.

Els passats 12 i 13 d'octubre Sant Vicenç de Montalt va viure una situació excepcional fruit dels aiguats que van deixar un registre de més de 144,8 l/m2 al municipi. La tempesta va provocar nombrosos desperfectes valorats en 32.103,25 € dels quals 5.170, 20 € correspondrien als desperfectes a la via pública i la resta, 26.933,05 €, als desperfectes en equipaments.

Els aiguats van causar importants incidències al municipi que van obligar a fer actuacions immediates i treballs extraordinaris valorats en 5.170,20 €. Els treballs executats de manera urgent van ser, en detall: la neteja i retirada de fang, pedres i canyes de la platja i de les rieres del Gorg, Torrentbó, del Balís i del torrent pluvial de Can Ripoll; treballs de retirada d´arbres caiguts, principalment a la plaça de Can Boada; desembussat de clavegueres; i serveis extraordinaris de neteja viària.

Tanmateix, a la vista dels importats danys que han sofert les rieres del municipi, l'Ajuntament ha demanat ajuda tècnica per fer una valoració més específica.

Pel que fa als equipaments, destaquen els 1.347,68 € que s'hauran de destinar per arranjar els desperfectes soferts al Casal de Cultura, els 4.457,84 € pel Centre Cívic El Gorg i els 16.453,20 € per l´escola Sant Jordi.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^