Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Jornades de portes obertes als centres educatius

Portes obertes bressolaEls centres educatius de Sant Vicenç de Montalt fan jornades de portes obertes per donar a conèixer el seu projecte educatiu i les seves instal·lacions a les famílies interessades en la preinscripció per al proper curs 2017-2018.

CALENDARI JORNADES PORTES OBERTES

  • Escola Sot del Camp: dilluns 6 de març 
    • De 17 a 17.30h: xerrada informativa 
    • De 17.30 a 19h: passejada per les instal·lacions
  • Institut Esteve Albert: diumenge 12 de març, d'11 a 13h
  • Escola Sant Jordi: dimarts 14 de març
    • De 17 a 17.30h: xerrada informativa 
    • De 17.30 a 19h: passejada per les instal·lacions
  • Escola Bressol Municipal Els Garrofers: dissabte 1 d’abril, d’11 a 13h


QUI HA DE FER LA PREINSCRIPCIÓ

Han de fer la preinscripció els alumnes que han de començar el segon cicle d’educació infantil (P3), és a dir, els nens o nenes nascuts durant l’any 2014. També han de fer la preinscripció els alumnes que en aquests moments cursin 6è d’educació primària, si al seu centre no hi ha continuïtat d’estudis d’educació secundària obligatòria (ESO), i els que vulguin canviar de centre o no s’hagin matriculat el curs anterior.

El termini de presentació de sol·licituds previst per al segon cicle d'educació infantil, primària, centres integrats i secundària obligatòria és del 23 de març al 4 d'abril.

Els impresos de sol·licitud de preinscripció es podran obtenir als centres educatius i a Internet. A l’imprès s’haurà d’indicar, per ordre de preferència, tots els centres als quals es vol accedir. Un cop omplert, s’haurà de dur juntament amb la documentació corresponent al centre educatiu que s’ha demanat en primer lloc. El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha posat en marxa la pàgina web www.gencat.cat/preinscripcio per informar de tot el procés.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^