X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El golfista Sergi Andrés destaca als Puntuables Nacionals Juvenils REALE

Sergi AndrésEl jove golfista santvicentí va assolir el sotscampionat als Puntuables Nacionals Juvenils REALE 2017, disputats els dies 18 i 19 de febrer als camps murcians de El Valle i Hacienda Riquelme, amb un gran èxit de participació tant en categoria masculina com femenina..

Al Camp de l’Hacienda Riquelme, on es va celebrar la prova masculina, Sergi Andrés, amb el par del camp, va finalitzar a dos impactes del guanyador, el barceloní David Puig, enduent-se el sotscampionat d’un torneig que concentra els somnis golfístics del planter espanyol.

Els Puntuables Nacionals d’enguany van reunir a gairebé dos centenars de golfistes a Múrcia, que es va convertir en l’epicentre del golf durant un cap de setmana. Un total de 184 nois i noies van participar en aquestes dues proves valedores per als Rànquings Nacionals Cadet, Infantil i Aleví. Més de cent jugadors es van quedar  en llista d’espera, el que ofereix una idea del que suposen els Puntuables Nacionals Juvenils REALE per als joves jugadors espanyols.

Aquesta prova ha estat tradicionalment una cita obligada per als millor jugadors juvenils d'Espanya; de fet en els darrers anys han brillat golfistes com Jon Rahm, Clara Baena, Harang Lee, Anna Arrese o Adrián Otaegui, jugador que actualment competeix al  Circuït Europeu.

Des de l’Ajuntament felicitem a Sergi Andrés i li desitgem molts èxits en el món del golf.


Sergi Andrés

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^