X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La temporada esportiva d'estiu arrenca amb una gran participació a les activitats programades


Prop de 400 nens, nenes i joves participaran aquest estiu en alguna de  les activitats esportives programades des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

Inici activitats esportivesAvui s’ha donat el tret de sortida al programa d'activitats esportives d'estiu, dissenyades per la Regidoria d'Esports i pels club de patinatge i de futbol del municipi, que enguany s'allargaran fins al 28 de juliol i comptaran en conjunt amb la participació de prop de 530 infants i adolescents.

L'oferta esportiva municipal per aquest estiu és àmplia i variada i compren estades i mini estades esportives, cursets de natació, campus de ball, de gimnàstica artística i de vela i aquagym . Les activitats es portaran a terme als equipaments esportius municipals, tot i que es faran sortides a diferents instal·lacions del municipi i de poblacions properes, on es realitzaran un ampli ventall d'activitats dirigides que permetran als participants practicar gran quantitat de modalitats esportives, com el golf, el tennis o la vela. Aquestes propostes han atret un total de 380 nens i joves.

A banda de l'èxit de participació assolit per les propostes municipals, cal destacar també la bona acceptació que han tingut els campus organitzats pel CF Santvicentí i pel Club de Patinatge Artístic SVM, de manera que els amants del patinatge i del futbol podran aprofitar les vacances escolars per continuar practicant el seus esports preferits. En conjunt dels dos casals comptaran amb 130 participants.

Una altra xifra que demostra l’èxit d’aquesta temporada d’estiu la trobem en el nombre d’abonaments per a la piscina que s’han registrat. En només 3 setmanes, se n’han venut prop de 250. 

Recordar que aquests abonaments estan destinats a les persones empadronades al municipi i que per 20 euros permeten gaudir de la piscina durant tota la temporada.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^