Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Primeres accions del Pla Local de Prevenció de Drogodependències
Al gener de l'any passat el consistori va aprovar el full de ruta per a reduir el consum de drogues entre els joves


Prevenció drogodependències




Durant el concert de Festa Major a la platja s’impulsarà una campanya de reducció de riscos en el consum d’alcohol i d'altres drogues.


Prevenció drogodependències

Un cop establert el calendari de treball en les diferents comissions, el Pla Local de Prevenció de Drogodependències ja ha impulsat les seves primeres accions. L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat la Guia de recomanacions sobre el consum d’alcohol i altres drogues en els actes, que ha distribuït entre les entitats locals per fer-los saber què poden vendre i servir als menors en les festes o activitats que organitzen.

A més, s’ha impulsat una campanya de sensibilització sobre el consum de tabac amb una exposició al Centre Cívic El Gorg i una carpa informativa a l’avinguda Toni Sors, coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac. Pensant en els més joves, també s’ha organitzat una xerrada sobre ciberassetjament i adolescència. La propera acció prevista és una campanya de reducció de riscos que es durà a terme durant la Festa Major,  coincidint amb el concert de la platja el 14 d’agost.

Prevenció drogodependènciesEl Pla, elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona, vol treballar la prevenció en els àmbits socials normalitzats, com la família, l’escola i el lleure. És un projecte transversal que compta amb la participació de tots els professionals i col·lectius que treballen amb joves al municipi.




Pla prevenció drogodependències

Pla prevenció drogodependències

Fitxer: RECOMANACIONS_CONSUM_ALCOHOL_DROGUES.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 1.16 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^