X
Abonaments piscina 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els cavalls, terapeutes de quatre potes


Quatre joves santvicentins i les seves famílies han participat en el projecte d’equinoteràpia que impulsa l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Equinoteràpia    Equinoteràpia

Un any més, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha donat continuïtat al projecte d’equinoteràpia iniciat el 2014 amb la finalitat de disminuir i/o pal·liar les conductes de risc de joves del municipi, oferint un espai terapèutic i un suport social tant als adolescents com a les seves famílies.

Enguany han participat en les activitats d’aquesta teràpia complementària 4 joves i les seves famílies. Durant tres mesos, els adolescents han assistit a l’hípica, on els cavalls, l’entorn natural i la cooperació del grup han estat les eines de treball. Les sessions de caràcter setmanal i amb una durada de 2 hores han servit per treballar els objectius plantejats prèviament amb activitats terapèutiques i dinàmiques de grup. La participació de les famílies s’ha concretat en sessions mensuals, de dues hores.

Paral·lelament, des dels Serveis Socials Bàsics i des de l’Espai de Suport Infantil i Juvenil (ESIJ) s’ha continuat amb la intervenció individual amb els adolescents i s’ha portat a terme un seguiment de tot el procés, implicant i donant suport també a les famílies en el treball terapèutic dels seus fills.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^