X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament i la Generalitat formalitzen la cessió del terreny del nou CEIP Sot del Camp
El 15 de març passat l'Ajuntament va fer oficial, mitjançant una signatura, la cessió a la Generalitat del terreny municipal on s´està construint el nou CEIP Sot del Camp. El document de cessió el van signar, per part de la Generalitat, la Directora General del Patrimoni, Immaculada Turu, i per part de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, l´alcalde, Lluís Bisbal. La finca, situada a la Unitat d´Actuació número 13 “Sot del Camp”, té una superfície de 7.704m2 i un valor (a efectes fiscals) de 441.441,76€.

Les obres de construcció del nou CEIP Sot del Camp, que  tindran una durada, en principi, de nou mesos,  van començar el passat 21 de novembre. Per tant, l´escola, de dues línies d´educació infantil i primària, disposarà del nou edifici per al curs 2007-2008.

Així que el nou equipament escolar estigui enllestit, la Generalitat es farà càrrec del manteniment, així com de totes les reformes, adequacions i millores que requereixi,  i l´Ajuntament de Sant Vicenç assumirà les despeses corresponents a la vigilància, neteja, subministrament (electricitat, aigua, combustible) i consergeria, així com els petits desperfectes que es derivin de l´activitat escolar ordinària.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.03.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^