Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
A punt de donar carpetada a les ocupacions il·legals dels camí del Padró

Ocupacions il·legalsDavant la greu problemàtica provocada per l’abandonament i posterior ocupació il·legal de diversos habitatges a la zona ubicada entre el camí del Padró i Can Calella, arrel de la fallida de la promotora, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va endegar, amb discreció i constància, diferents mecanismes per a resoldre-la. I aquella feina, a dia d’avui ja està donant els seus fruits i resultats, doncs ja estan en procés de pública subhasta tots els habitatges.

El Jutjat, seguint les directrius de l’Administració Concursal, ja ha publicat l’edicte pel qual els habitatges surten a subhasta, fet que comportarà que abans que acabi l’agost tindran un nou propietari, que no serà pas una promotora en fallida.

Un cop s’emeti la resolució judicial que adjudiqui les finques al nou propietari -aproximadament abans que acabi l’any-, aquest endegarà la seva rehabilitació, darrer pas per poder tancar definitivament una situació que va originar un seguit de problemàtiques associades a les ocupacions il·legals, tant a nivell social, per les condicions de vida de les famílies que ocupaven els habitatges abandonats, com pel dany al bon nom del municipi a causa de l’estat d’abandó i deixadesa de l’illa d’habitatges.


Ocupacions il·legalsJa queda enrere la feina que durant més de dos anys s’ha dut a terme, la qual finalment està donant els seus fruits. Val a dir que per a poder resoldre satisfactòriament aquest assumpte, l’Ajuntament ha hagut d’esmerçar molts esforços i han estat moltes les gestions, converses, intercanvi de cartes i reunions mantingudes pel l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, tant a Madrid amb la SAREB, tenint com a interlocutors directes a Belén Romana, que fou la seva presidenta fins al gener de 2015, i al seu successor en el càrrec, Javier Echegoyen, com a Girona amb l’Administrador Concursal.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^