Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els nens i nenes de la vila aprenen a moure´s amb seguretat
Un any més, la Policia Local de Sant Vicenç amb la col·laboració de la Regidoria d´Educació i el Servei Català del Trànsit ha dut terme sessions formatives d´Educació per a la Mobilitat Segura. Durant els mesos de febrer i març, els agents Rosa González i Ivan Nieto han impartit un seguit de sessions teòriques als alumnes de 1er, 3er i 5è de les escoles de la vila.

El principal objectiu d´aquestes sessions és reduir al màxim el número d´accidents i les seves conseqüències. Així, amb cada grup d´edat, s´han treballat les diferents perspectives en les que ells són protagonistes, ja sigui com a vianants, conductors de bicicletes o passatgers de turismes i autocars.

La formació que s´ha donat als alumnes perseguia que preguessin consciència dels diferents riscos a què s´enfronten cada dia i poguessin veure que tenen al seu abast diferents mesures per tal que aquests riscos es minimitzin. És per això que, en les sessions realitzades amb els tres nivells d´edat, han tingut un pes important el tema de la seguretat passiva (casc i cinturó) i dels sistemes de retenció infantil (cadiretes i elevadors). 

Aquesta és la primera de les actuacions que es faran en aquest curs escolar, ja que és previst que el més de maig es facin unes sessions practiques al circuit de bicicletes del Servei Català de Trànsit, que s´instal·larà a la vila. A més del circuït hi haurà espais amb diferents tallers on els alumnes podran treballar la seva destresa i les diferents maneres de reduir els riscos a l´hora de circular amb la bicicleta.

{j}

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.03.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^