Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament obrirà noves dependències municipals al Casal de Cultura


El nou espai, ubicat a la 2a planta del Casal de Cultura, acollirà els despatxos de les àrees de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme.

Casal de CulturaL'Ajuntament de Sant Vicenç ha iniciat les obres de reforma interior de la 2a planta del Casal de Cultura, situada al número 6 de la plaça del Poble, que es preveu que finalitzin a principis de setembre. L'obra consisteix en una nova distribució de l'espai interior i contempla l’habilitació de tres oficines municipals, destinades a les àrees de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, una aula de formació, dotada amb una pissarra mural i equipament audiovisual, un magatzem i un lavabo.

En total, el nou espai municipal comptarà amb una superfície útil de 134,20 m2 i té un pressupost per a les obres de reforma de 79.999,78 euros, dels quals 47.957,20 euros estaran subvencionats per la Diputació de Barcelona, assumint l'Ajuntament amb fons propis els 32.042,58 euros restants. El projecte ha estat redactat pels serveis Tècnics Municipals i les obres les està executant l’empresa Servicios e Instalaciones Aldago, S.L.

L’adequació de la 2a planta del Casal de Cultura per poder-hi traslladar les dependències de les Àrees de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme se suma a l’actuació realitzada l’any 2015 amb l’objectiu d’adaptar l’edifici a la normativa d’accessibilitat i reformar la planta baixa i el 1r pis per donar-hi cabuda a la Llar del Pessebre, una sala d’exposicions i lavabos públics. Aquesta primera fase del projecte també es va finançar amb subvencions de la Diputació de Barcelona.

Amb la reforma integral del Casal de Cultura i la ubicació de nous serveis, el govern municipal pretén donar una nova embranzida a la dinamització del nucli històric.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^