Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç se suma a la iniciativa europea de neteja d'espais naturals
La jornada es farà dissabte 25 de novembre


Let's Clean up day
és una iniciativa europea emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té l'objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, i de promoure la recollida d'aquests abocaments il·legals als boscos i entorns naturals. Es tracta d’una experiència didàctica sobre el respecte a l’entorn i la reducció de residus.

Neteja de l'entornUn any més, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través la Regidoria de Medi Ambient, s'ha adherit a la campanya Let's clean up Europe, una jornada popular de neteja dels espais d'interès natural, que pretén fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació d'aquests entorns.

La jornada es realitzarà el proper 25 de novembre i se centrarà en la recollida de deixalles en una zona on es produeixen abocaments incontrolats. En el transcurs de la matinal, hi haurà esmorzar gratuït pels participants i els més petits podran gaudir d’un inflable, on un monitor els ensenyarà a reciclar correctament. El punt de trobada estarà situat a l'Av. Toni Sors i la sortida es farà a les 9.30h.

Es tracta d’una activitat familiar pensada perquè pares, mares i fills i grups d'amics comparteixin una jornada festiva i de conscienciació cívica.

Si voleu participar a la jornada, us haureu d’inscriure prèviament a l’OAC de l’Ajuntament (C/ Sant Antoni, 3) o també podeu fer-Ho, trucant al 93 791 05 11. El termini finalitza el proper 23 de novembre.

El dia de la neteja, recordeu portar calçat còmoda, gorra i aigua.

Avís: L'Ajuntament no es fa responsable dels danys que puguin patir els participants en el decurs de l'activitat. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

L’inflable i el material que es farà servir per la neteja de l’entorn serà cedit per l’Agència de Residus de Catalunya.


Neteja de l'entorn

Neteja de l'entorn

Fitxer: Netegem_el_Nostre_Entorn.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 569.58 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^