X
Horari d'estiu d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més inversió per a garantir la seguretat dels santvicentins i santvicentines
S'instal·len 9 aparells nous de videovigilància en diversos carrers per a millorar el trànsit i reduir els actes delictius


Les noves càmeres s'ubicaran a la riera de Torrentbò, a la zona del Regadiu-Golf i a la rotonda de l'avinguda Montaltnou.

Sistema videovigilànciaL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt està instal·lant 9 noves càmeres de videovigilància que s’ubicaran a la riera de Torrentbò, a la zona del Regadiu-Golf i a la rotonda de l’avinguda Montaltnou. El cost dels aparells i de l’estació base necessària per a fer arribar la informació a les dependències de la Policia Local és de 23.179,30 euros, que han estat finançats amb fons municipals. Amb aquestes seran 65 les càmeres instal·lades al municipi, 8 de les quals es troben en edificis municipals i la resta en vials d’accés al municipi.

Aquesta mesura és una aposta clara de l’equip de govern per vetllar per la seguretat i la tranquil·litat dels veïns i veïnes del municipi. El Sistema Municipal de Videovigilància es va posar en marxa l’any 2012 amb la intenció de maximitzar l’eficàcia de les tecnologies de la informació i la comunicació en àmbits com el de la seguretat, la prevenció, la mobilitat o la gestió del trànsit.

Identificació de matrícules
El sistema d’enregistrament òptic combina les càmeres d’ambient amb les de lectura de matrícules. Aquestes darreres permeten detectar el comportament inadequat dels vehicles i identificar-ne les matrícules per comparar-les amb els llistats inclosos en les bases de dades policials. En cas de trobar alguna coincidència la Policia rep un avís que li permet fer un seguiment del recorregut del vehicle fent ús dels enregistraments recollits per cadascuna de les càmeres. Aquest sistema funciona les 24 hores del dia i tots els dies de l’any, siguin quines siguin les condicions meteorològiques.

Des del 2012, l’Ajuntament ha seguit invertint en aquest sistema per tal d’ampliar-ne la cobertura arreu del municipi i controlar els principals vials d’accés als barris. La voluntat és continuar invertint en la seguretat dels santvicentins i santvicentines per a millorar el trànsit i reduir el nombre d’actes delictius.


Sistema videovigilància

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^