Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La presidenta de la Diputació de Barcelona visita Sant Vicenç de Montalt


L’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, es va reunir amb la presidenta de la Diputació per donar forma a projectes de futur de  Sant Vicenç.

Visita Mercè Conesa


La Presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va visitar el passat divendres Sant Vicenç de Montalt en motiu de la seva visita a la comarca del Maresme. La visita va servir per tractar diferents temes relacionats amb els projectes de futur per Sant Vicenç de Montalt i que seran finançats per la Diputació, com ara les obres de reurbanització i millora del parc dels Germans Gabrielistes i la renovació de la gespa del camp de futbol. També, durant la reunió es va plantejar el finançament d'altres iniciatives relacionades amb la mobilitat al municipi, com les obres de millora de l’Av. Verge de Montserrat o el perllongament de la vorera de l’Av. Montaltnou i la reforma d'edificis històrics.

A la trobada amb la presidenta de la Diputació, l’alcalde va estar acompanyat pel 1r Tinent d’alcalde, Amadeu Clofent, el regidor d’Urbanisme i Noves Tecnologies, Enric Miralles, i els/les regidors/es de l'oposició, Berta Sala, Enric Pardo, Benito Pérez i Francesc Guillem. Després de signar el Llibre d'Honor i de rebre una col·lecció de contes de temàtica santvicentina i una cistella de verdures de l’horta maresmenca, Mercè Conesa es va reunir amb l’alcalde per conèixer de primera mà la realitat del municipi així com els grans projectes que estan en marxa, alguns dels quals comptaran amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona.

Abans de marxar, Mercè Conesa es va comprometre a visitar de nou Sant Vicenç amb motiu de la inauguració de les obres de reurbanització i millora del parc dels Germans Gabrielistes.


Visita Mercè Conesa     Visita Mercè Conesa


Visita Mercè Conesa    Visita Mercè Conesa

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^