X
Concert El Último Tributo
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Patrullatge aeri per lluitar contra els robatoris
L'alcalde ha reclamat més medis i una major coordinació als Mossos d'Esquadra


L'indicatiu Helix, com es coneixen els helicòpters de la unitat de mitjans aeris dels Mossos d'Esquadra sobrevola Sant Vicenç de Montalt per reforçar la seguretat davant  l'onada de robatoris que està afectant al municipi i a d'altes poblacions del Maresme.

Helicòpter Mossos

En els darrers dies, un helicòpter dels Mossos d'Esquadra ha estat sobrevolant San Vicenç de Montalt. Aquest patrullatge aeri rutinari, detectat per la majoria de veïns del municipi, ve a donar resposta a la demanda efectuada per l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, durant la  reunió de la Junta Local de Seguretat celebrada el passat 26 de gener, per reclamar més medis i una major coordinació al responsable del cos dels Mossos en la lluita contra els robatoris a domicilis a Sant vicenç de Montalt.

La presència de l'helicòpter se suma a d'altres mesures que ha posat en marxa l'Ajuntament com el dispositiu especial de la Policia Local que ha incrementat els patrullatges -amb uniforme i de paisà- entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit per reforçar la seguretat davant l'onada de robatoris a domicilis que està afectant al municipi i a d'altres poblacions del Maresme.

Incidir en el fet que, tot i que des de l'Ajuntament i des dels Mossos d'Esquadra s'estan aplicant estratègies de seguretat per fer front a aquesta situació, els cosos policials es troben amb dificultats per resoldre els robatoris, ja que el 'modus operandis' dels delinqüents ha anat canviat i si abans solien entrar a les cases de nit, sense fer soroll i aprofitant que els ocupants dormien, ara estudien les rutines de les posibles víctimes i accedeixen al domicili forçant portes o finestres quan no hi ha ningú. En aquest sentit, destacar que els robatoris s'estan registrant entre la franja horària compresa entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit. També han canviat la manera i el lloc per on accedeixen al municipi i el botí dels robatoris, ja que abans es desplaçaven amb vehicles i s'enduien tot tipus d'objectes i diners i ara ho fan a peu per zones boscoses i s'emporten sobretot joies i diners.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament es posa èmfasi en el fet que s'estan posant tots els mitjans per prevenir i evitar aquests tipus de delictes i garantir la seguretat de les persones i dels seus bens. Tanmateix, es demana a la ciutadania que extremi les precaucions i que truqui a la Policia Local sempre que es detecti la presència de persones sospitoses.

Els telèfons de contacte de la comissaria són:

  • Oficines: 93 791 04 09
  • Urgències: 609 30 30 20
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^