X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Crida al civisme per garantir la qualitat de l'espai públic
Es tornen a detectar actes d'incivisme que afecten la butxaca de tots els santvicentins i santvicentines


L’Ajuntament de Sant Vicenç fa una crida a tothom que presenciï fets de vandalisme i/o incivisme, ho denunciï a l’Ajuntament o la Policia Local, perquè puguem actuar el més ràpid possible.

Abocament residus

En els darrers mesos, tant la Brigada Municipal com la Policia Local han detectat diferents actes de vandalisme i/o incivisme com és el cas de danys en el mobiliari urbà, pintades a l’espai públic, excrements de gos al carrer o l’abandonament de tot tipus de residus a les àrees de contenidors i a la via pública.

Davant les pràctiques abusives per part dels propietaris de gossos que no recullen els excrements, i d’acord amb les ordenances municipals, ja s’estan aplicant sancions per aquesta infracció.

Des de la Regidoria de Medi Ambient es torna a insistir i es fa una crida al civisme a la ciutadania, ja que els desperfectes en el mobiliari urbà o el mal ús dels serveis públics minven el pressupost municipal, i ho hem de pagar entre tots, havent de renunciar a invertir en altres projectes.


Abocament residus



En aquest sentit, recordem que abandonar mobiliari, restes de jardineria, electrodomèstics o runes a les àrees de contenidors o a la via pública està prohibit, i que les persones que incompleixin la normativa poden ser sancionades amb multes de fins a 3.000 euros.

Us recordem també que l'Ajuntament ofereix un servei gratuït de recollida de mobles vells. En el cas d'electrodomèstics, altres voluminosos o restes de jardineria, caldrà abonar una taxa mínima de 10 euros. Prèvia trucada al 93 791 05 11, se us indicarà quan ho podeu baixar al carrer -a la vorera de casa, en un lloc on s'evitin molèsties als ciutadans-, us ho vindran a buscar i ho portaran a la deixalleria.  


Recollida mobles

El residu verd procedent del manteniment dels jardins ha de ser gestionat a través de la deixalleria mancomunada. Tanmateix, si encara no disposeu de la targeta d'usuari de la deixalleria, només cal que us acosteu a recollir-la a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC).


Abocament residus

Tot seguit, us detallem tots els serveis que l’Ajuntament presta en l’àmbit de la gestió i reciclatge dels residus:

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^