X
Concert El Último Tributo
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç celebra les Jornades de la Gent Gran
El dinar de germanor per a les persones majors de 65 anys serà el 4 de juliol


Del 3 de juny al 8 de juliol es duran a terme activitats socials, culturals i saludables per a fomentar el benestar de les persones de més edat.

Festa Gent Gran

Sant Vicenç donarà el tret de sortida el diumenge 3 de juny a les Jornades de la Gent Gran, que aquest any es presenten sota el lema ‘Festes d’Estiu de la Gent Gran’. Es tracta d’un programa d’activitats socials, culturals i saludables destinades a fomentar el benestar de les persones de més edat i que se celebraran fins al 8 de juliol.

L’acte inaugural serà un espectacle musical en el que actuarà el Grup de Playback 'Els Xurravins' amb cançons d’avui i de sempre. Durant tot el mes de juny i la primera setmana de juliol s’aniran desenvolupant exposicions, xerrades, sessions de cinefòrum, espectacles teatrals, concerts, tornejos de ping pong entre avis i joves, tastets de cuina i una cantada d’havaneres, prevista pel diumenge 8 de juliol, amb el 'Grup Xarxa', que servirà per baixar el teló a les jornades d’enguany.


Associació Gent Gran Els Xurravins


Aquest any també és previst dedicar un missa a la gent gran del municipi, seguida del ja tradicional i esperat dinar de germanor amb ball fi de festa, organitzat per l’Ajuntament, al qual hi estan convidats tots els santvicentins i santvicentines majors de 65 anys. Serà el dimecres 4 de juliol.

Les inscripcions pel dinar, que enguany se celebrarà al Restaurant Turó del Sol, s’han de fer els dies 18 i 19 de juny, a l’OAC de l’Ajuntament o trucant al 93 791 05 11.

Les persones que vulguin assistir al dinar com a acompanyants i no ho facin en qualitat de convidats, per no tenir més de 65 anys o no estar empadronats al municipi, hauran de fer la inscripció presencialment a l’OAC i abonar 40 euros pel menú. Només es permès un/a acompanyant per persona.

Tanmateix, les activitats incloses en el programa es complementaran amb les que habitualment duent a terme des de l’Associació Els Xurravins i que van des de tallers de diverses disciplines, a cursos d’informàtica o d’idiomes, caminades saludables i excursions culturals, entre d’altres.

Les Festes d’Estiu de la Gent Gran 2018 estan organitzades per l’Associació de Gent Gran Els Xurravins i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i totes les activitats són gratuïtes.

Podeu consultar totes les activitats previstes durant els mesos de juny i juliol en aquest document:


Activitats Xurravins juny-juliol 2018

Activitats Xurravins juny-juliol 2018

Fitxer: JUNY_JULIOL_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 216,69 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^