X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Magazín i  Això és poesia, cada dilluns a Ràdio Santvi
Avui, en diferit, el ple de constitució del nou Ajuntament
Aquest dilluns, 18 de juny, Ràdio Santvi tornarà a emetre el ple de constitució del nou Ajuntament, que ja va oferir en directe el passat dissabte, 16 de juny.

Podreu escoltar-lo en diferit al migdia i a partir de les 19.00h al 107.4 FM

Ressenyes, la cuina de Sant Vicenç, la biblioteca, cinema, televisió... Aquests i altres continguts es donen cita a El magazín.  La Isabel Bosch, presentadora d´aquest programa, posa un somriure d´orella a orella per intentar transmetre el millor “bon rotllo” a la seva audiència. El Magazín  vol acompanyar i entretenir, i està obert a les dedicatòries que vulguis fer, via correu electrònic.

A més la Biblioteca col·labora amb el programa recomanant llibres, presentant les activitats més properes i explicant la història de les biblioteques per capítols. Si vols compartir amb nosaltres les teves lectures... Si has llegit un llibre, conte o qualsevol creació literària que vulguis fer-nos arribar, posa´t en contacte amb nosaltres!
 
Envia´ns un mail, posant a l´assumpte "Biblioteca, per compartir lectures" a :

Escolta aquest dilluns El Magazín, de 18.00 a 19.00h, a Ràdio Santvi.

I tot seguit, Això és poesia, amb Américo Carles. L´ Américo ha passejat la seva mirada poètica per diversos països i cultures. Ara, de la mà i la veu de l´Américo, podràs viatjar sense moure´t de casa i conèixer el poder de la paraula, com a expressió d´allò més humà...
 
Escolta cada dilluns Això és poesia, de 19.00 a 20.00h, a Ràdio Santvi.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.06.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^