Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç disposarà d'un nou aparcament per a vehicles a Montaltpark
El pàrquing donarà cabuda a més d'un centenar de places i estarà operatiu a mitjans de desembre


L'Ajuntament ha signat un conveni per a la cessió d'ús d'uns terrenys que, una vegada arranjats, es destinaran a aparcament. L'objectiu és oferir més places d'aparcament gratuït i millorar la mobilitat als barris de la zona litoral del municipi.

Signatura conveni Luque


La Brigada Municipal de Serveis iniciarà la setmana vinent els treballs de condicionament per a la creació d'un aparcament gratuït al solar buit situat al carrer Costa Daurada 24, al barri de Montaltpark, un cop l'Ajuntament i la propietària dels terrenys, Construcciones Luque Núñez, SA, han formalitzat el conveni de cessió temporal de l'espai.

L'acte protocol·lari de signatura el van dur a terme ahir dijous 22 de novembre l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, i Maria i José Luís Luque, com a administradors de la societat.

Aparcament Costa Daurada


Mitjançant aquest conveni, Construcciones Luque Núñez, SA, cedeix temporalment els terrenys a l'Ajuntament, sense cap cost, per a aparcament públic. La vigència és d'un any, prorrogable anualment, tot i que l'empresa es reserva el dret a demanar el retorn de la finca si necessita ocupar-la o si hi ha un canvi a l'Alcaldia.


S'assoleix d'aquesta manera una llarga demanda veïnal, del comerç i dels establiments de restauració, que té per objectiu incrementar les places d'aparcament a la zona de Montaltpark i Can Boada. L'adequació d'aquest espai també ha de servir per millorar la mobilitat ens els barris del litoral.

El nou aparcament disposarà de prop de 150 places i l'objectiu és que el pàrquing estigui plenament operatiu a mitjans del proper mes de desembre.


Aparcament Costa Daurada

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^