Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Fira de Nadal, un èxit entre els visitants


Podeu veure imatges de la fira clicant en aquest  ENLLAÇ  i en aquest ALTRE

Fira de Nadal 2018

El 15 i 16 de desembre, Sant Vicenç de Montalt va viure una de les fires de comerç més participatives del municipi, tot i la pluja que va fer acte de presència el diumenge.


Les regidories de Comerç i Turisme, amb la col·laboració del comerç i d’entitats locals, va organitzar la setena Fira de Nadal a la plaça del Poble, un espai que agrada molt als visitants.


Veïns i veïnes i visitants de poblacions properes van acostar-se a les parades a fer les compres de Nadal, passejar i gaudir de tot tipus de productes gastronòmics, de decoració o de regal, entre d’altres.


A banda de les parades dels comerciants locals, la fira va comptar amb parades de comerciants i artesans de fora del municipi i una gran quantitat d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per diverses entitats: els tallers infantils, la batukada, els inflables, els sortejos de paneres, els jocs, els tasts de rom cremat o de caldo cuinat per l’Associació Els Golafres, la visita del Tió i del Pare Noel o les parades solidàries de l’AMPA de l’Escola Sant Jordi i de Sant Vicenç per la Independència, que van recollir diners per a La Marató de TV3, dedicada aquest 2018 a la lluita contra el càncer.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^