X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obertes les inscripcions per a la darrera trobada informal amb l'alcalde
Fem un cafè... i parlem!


Les trobades amb Javier Sandoval són sessions obertes relacionades amb qüestions del poble.

Si hi voleu participar, només cal que empleneu aquest   FORMULARI


Trobades amb l'alcalde maig


Ja hem obert les inscripcions per a la darrera sessió del segon cicle de Trobades amb l’alcalde, que se celebrarà el proper dimarts 21 de maig a les set de la tarda. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar una relació més propera entre la ciutadania i l’Ajuntament. En aquest sentit, des del passat mes de març s'han vingut realitzant un seguit de trobades informals i disteses amb l’alcalde, Javier Sandoval, per xerrar i debatre sobre temes candents del poble tot prenent un cafè o una beguda.


Les trobades han servit per conèixer de primera mà les principals inquietuds dels veïns i veïnes del municipi, així com respondre, de manera distesa, les qüestions que plantejaven. Tot i que s'han realitzat diverses sessions temàtiques (gent gran, joves...), totes les trobades, i també aquesta darrera del dia 21 de maig, eren obertes al conjunt de la ciutadania.


Per assistir a la darrera trobada amb l’alcalde cal inscripció prèvia, que podeu fer:

Les places són limitades, i es preveu que hi puguin assistir un màxim de 15 persones. El lloc es concretarà als i les assistents un cop se’ls confirmi la inscripció. Cada persona abonarà la seva consumició.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^