X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte, 27 d'octubre de 2007  -  10 h nit
Contes de terror
A càrrec de Xavier Demelo
Proposta escènica que barreja contes de terrror gòtic, terror psicològic, llegendes urbanes, música, efectes especials de so pregravats i un final sorpresa en que mes d'un espectador s'endurà un bon ensurt...

La sessió està muntada de manera “cronològica”, i vol mostrar la evolució que el concepte “terror” ha anat tenint al llarg del temps, evolució que el narrador va explicant entre conte i conte.

Amb efectes especials de so pregravats!!!

Les entrades es podran adquirir a partir del 22 d'octubre al Centre Cívic, en horari de matins. També podeu reservar-les mitjançant una trucada al 636 885 941 (Yolanda) o bé al 686 099 462 (M. Alodia).


L'espectacle comença amb un relat del terror anomenat “gòtic”, o sia terror a allò desconegut que hi ha més enllà de la mort, un relat molt conegut de Gustavo Adolfo Bécquer, El Monte de las ánimas.

Tot seguit, es canvia de registre i anem cap al terror anomenat “psicològic”, introduït en la literatura per Edgar Allan Poe a finals del segle XIX, del qual s'explicarà un dels contes més emblemàtics: El cor delator.

Una bateria de contes curts d´autors com Robert Louis Stevenson i John Steinbeck, un conte de terror de la tradició oral brasilera i dues llegendes urbanes, la última d´elles amb un ensurt final que converteix la por en "divertimento".

Lloc: Centre Cívic El Gorg
Organitza: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració de Donactiva
Preu: 3 Euros
Tipus d'acte: Teatre
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^